Toimitustavat

Lähetämme tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta, varastotilanteesta riippuen. Mikäli toimituksessa on odotettavissa viivettä, olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta.

Toimitamme renkaita ja vanteita Postin tai Matkahuollon toimitustavoilla. Valitsemme sopivimman toimitustavan valitsemillesi renkaille ja informoimme sinua toimitustavasta. Toimitustapa riippuu rengasmerkistä, tilaamme renkaita kolmelta eri tukkurilta.

Ostoskori laskee tilauksesi toimituskulut lähetyksen painon perusteella. Varaamme oikeuden vaihtaa valitsemaasi toimitustapaa, mikäli lähetyksen koko niin vaatii. Informoimme sinua asiasta tällaisessa tapauksessa.

Nouto varastoltamme tai rengasautoltamme

Voit myös noutaa tilauksesi osoitteesta Uunontie 8, 05200 Rajamäki. Meillä ei ole varsinaisia aukioloaikoja, sovimme noutoajan erikseen, kun varmistamme että tilauksesi on noudettavissa. Nouto on mahdollista myös rengasautostamme joko Sipoosta tai Riihimäeltä. Tällöinkin sovimme noutoajan erikseen.

Postin toimitus kotiosoitteeseesi

Renkaat ja vanteet toimitetaan suoraan kotiosoitteeseesi. Mikäli sinua ei tavoiteta etkä ole paikalla, sinulle jätetään ohjeet toimituksen järjestämiseksi tai lähetyksen noutamiseksi Postin toimipisteestä.

Postin kotiinkuljetus kirjeenä

Pienemmät lähtykset (tilauksessa vain pultteja, muttereja ja/tai soviterenkaita) toimitetaan haluamaasi osoitteeseen kirjeenä. Lähetyksen maksimipaksuus on 30 mm. Lähetykset jaetaan vastaanottajille pääsääntöisesti toisena arkipäivänä postituksesta.

Nouto omasta postista

Tämä toimitustapa ei ole käytössä vanteille tai renkaille.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys on noudettavissa osoitteen mukaisesta postista pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 16 jälkeen. Saat tekstiviestin kun lähetys on noudettavissa.

Nouto postin pakettiautomaatista

Tämä toimitustapa ei ole käytössä renkaille ja vanteille.

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Lähetys on noudettavissa valitusta pakettiautomaatista pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 16 jälkeen. Ohjeet lähetyksen vastaanottamiseen sekä pakettiautomaattien sijainnit ja aukioloajat näet täältä.

Nouto Matkahuollosta

Tilauksesi toimitetaan osoitteesi perusteella lähimpään Matkahuoltoon. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Matkahuolto on pääsääntöisesti nopein toimitustapa. Tilauksesi on perillä jopa seuraavana päivänä lähettämisestä. Voit tarkistaa lähimmän matkahuollon toimipisteenpisteen linkistä: https://www.matkahuolto.fi/fi/toimipisteet/toimipistehaku/

Päivitetty 19.4.2020