Verkkokaupassamme nyt Falken talvirenkaat, uudet mallisarjat Falken Winterpeak F-ICE 1 (nastarengas) ja Falken Winterpeak F-SNOW 1 (kitkarengas). Nastarenkaissa myös vaihtoehtoisesti ESPIA ICE niiden kokojen osalta, joita uusimmasta mallista ei vielä löydy.

-

Falken Winterpeak F-ICE 1 nastarengas

Falken WINTERPEAK F-ICE 1

Falkenin uusimman sukupolven nastarenkaat, WINTERPEAK F-ICE 1, on insinööriemme vastaus Suomen pohjoisen Lapin hyytävän ja jäisen talvisään asettamaan haasteeseen

  • Ensiluokkaista lumi- ja jääpito uuden Fourier-kuvion ja patentoidun Miura-Ori 3D -lamellien ansiosta
  • Merkittävästi lisääntynyt määrä innovatiivisia nastoja mahdollistaa paremman jääpidon pienemmällä melutasolla ja tien kulumiselta
  • Hyvä vesi- ja loskaliirronkestävyys erittäin tehokkaiden, avautuvien poistokuvioiden tuottamana
  • 4D-Nano Design -teknologian seokset
  • Lisää mukavuutta ja turvallista talviajoa uuden litteän V-A-pintakuvion ansiosta

Falken Winterpeak F-SNOW 1 kitkarengas

Falken WINTERPEAK F-SNOW 1

Uudessa WINTERPEAK F-SNOW 1 kitkarenkaassa yhdistyy vuosien kokemus pohjoismaisista talviolosuhteista

  • Ylivoimainen lumi- ja jääpito useiden monisuunnattujen Miura-Ori 3D -lamellien ansiosta
  • Poikkikuvion asettelu takaa erinomaisen suorituskyvyn syvällä ja tiivistetyllä lumella
  • V-muotoinen, avautuva urarakenne varmistaa tehokkaan veden ja sohjon poiston
  • Pienentynyt melutaso älykkään suunnittelun ja kulutuspintalohkojen järjestelyn ansiosta

-

Huomioi myös Falken tankkausetukampanja. Lue lisää...

-

Falken

Falken renkaat on osa japanilaista Sumitomo Rubber Industries –konsernia, joka on maailman viidenneksi suurin rengasvalmistaja. Sumitomon toinen tunnettu rengasmerkki on perinteikäs Dunlop.

Falken on tullut tunnetuksi erityisesti urheilullisista korkean nopeusluokan renkaistaan. Falken valmistaa korkealaatuisia renkaita, jotka täyttävät käyttäjän vaatimukset. Falken-renkaita kehitetään tähdäten hyvään hinta-laatu-suhteeseen. Nykyisin Falken renkaita on saatavilla laaja valikoima kaikkiin käyttötarkoituksiin, joka kattaa myös pohjoismaiset kitkarenkaat sekä modernit nastarenkaat.

Falkenilla on lukuisia autotehtaiden ensiasennushyväksyntä, joista esimerkkeinä mm. Mercedes-Benz, Volkswagen ja Honda. Viime vuosina Falken on investoinut erityisesti Eurooppaan, jossa sillä on myös oma tuotekehitysosasto. Uudet tuotteet ovat pärjänneet erinomaisesti Eurooppalaisissa rengastesteissä.

Falkenilla tuotanto on vaativimpien laatuvaatimusten mukaista. Kaikki Sumimoto tuotantolaitokset ovat ISO 9001-normin sekä ISO 14001-ympäristönormin mukaisia.