Kontio IcePaw
search
  • Kontio IcePaw
  • Kontio IcePaw
  • Kontio IcePaw
  • Kontio IcePaw
  • Kontio IcePaw
  • Kontio IcePaw
  • Kontio IcePaw
  • Kontio IcePaw

205/55-16 94T Kontio IcePaw

91,80 €
Sisältää alv:n Toimitus 3-5 arkipäivää

205/55-16 94T Kontio IcePaw - Suomessa 100 prosenttisesti suunniteltu premium-nastarengas, jossa on jopa 270 nastaa eli KontionKynttä

Määrä
Tulossa joulukuun alussa maahantuojan varastoon

  Turvalliset maksutavat

Maksut turvallisesti suojatulla yhteydellä Visma Pay:n välittämänä

  Varmat toimitukset

Toimituksemme kolmen maahantuojan/tukkurin varastoista. Joustavasti ja varmasti.

  Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä, jos et ole varma tuotteen sopivuudesta. Autamme!

Kontio IcePaw

Kontio IcePaw on uusi, Suomessa 100 prosenttisesti suunniteltu premium-nastarengas, jossa on 270 nastaa eli KontionKynttä™ kokoluokassa 205/55R/16. Kontio IcePaw'ssa on maailman eniten nastoja. Kontio Icepaw tarjoaa ennen kokematonta pitoa – nastamäärien maailmanennätys on nyt rikki ja turvallisuus taattu.

Teräsrunkoinen premium-nasta KontionKynsi™ puree jäähän kuin naskali.

Kontio IcePaw’n nastanreikä ja sen ympärys on suunniteltu KontionKynttä varten parhaimman pidon saavuttamiseksi. Nastanreiän ja KontionKynnen yhteensopivuus takaa yhdessä erikoisnastan iskevän naskalivaikutuksen jäähän.

KontionKynsi on premium-luokan teräsrunkoinen erikoisnasta, ei alumiinia, kuten tavanomaiset 2-laippaiset nastat. Teräsrungon ja 3-laippaisuuden ansiosta nasta pysyy pystyssä paremmin ja sen käyttöikä pitenee nastojen pysyessä renkaassa kiinni. Nastan pieni kärki kuluttaa tietä vähemmän ja puree jäähän paremmin.

Suuremmalla nastamäärällä parempi pito ja pienempi tien kulutus

Suuresta nastamäärästä huolimatta Kontio IcePaw kuluttaa tien pintaa tutkitusti vähemmän. Modernin rengasteknologian ansiosta Kontio IcePaw on hiljainen ja tarjoaa äärimmäistä pitoa Pohjolan haastavissa talviolosuhteissa sekä säästää verorahoja tienhoitomenoissa. Rengaspalojen välissä olevilla portailla on saatu rengasta jäykistettyä niin, että sivuttaispito paranee asfaltilla ja lumella. Portaat pitävät renkaan pinnan kuviopalat tiukasti yhdessä, joten renkaan tiekosketus on optimaalinen kaarteissa ja väistötilanteissa, eikä huojuntaa ja epävakautta esiinny.

Kontio Pure Ice™ on Pohjolan talveen suunniteltu erikoiskumiseos

Kontio Pure Ice™ -erikoiskumiseoksessa on käytetty luonnonmukaista ja ympäristöystävällistä rypsiöljyä, jotta renkaan pito kovillakin pakkasilla pysyy erinomaisena: kumi ei jäykisty vaan pysyy joustavana. Joustavuus on hyvän pidon tae, ja rypsiöljyllä saadaan tavallista parempi ja joustavampi rengas talviolosuhteisiin kuin käyttämällä haitallisia öljyjä.

Nastojen matemaattinen sijoittelu eri linjoihin algoritmien avulla

Nastojen matemaattisella sijoittelulla 48:aan eri linjaan saadaan optimoitua nastojen pureutuminen koskemattomaan jäähän. Nastojen sijoittelussa on käytetty hyväksi tekoälyn mahdollistamia algoritmeja, joiden pohjalta on analysoitu paras mahdollinen renkaan pito.

Kontio IcePaw - nastalinjat

Akustisesti optimoitu renkaan pintarakenne pitää renkaan hiljaisena ja miellyttävänä ajaa suuresta nastamäärästä huolimatta.
Rengaspalojen järjestyksen ja koon vaihtelulla saadaan aikaiseksi hiljainen ja miellyttävä rengas.

Suomessa suunniteltu - Valmistusmaa Kiina

Kontio
VTT2055516KONTIOICEPAW

Lisätiedot

Rengastyyppi
Nastarengas
Renkaan halkaisija
16
Renkaan leveys
205
Renkaan profiili
55
Kuormitusindeksi (LI)
94
Nopeusluokka
T
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.