255/40-20 Nankang AS-3EV

185,95 

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4718022022271 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

 
Täysin uusi Nankang AS-3 EV: supertehokas kesärengas Tesla-sähköautoon
Koe huippuluokan suorituskyky ja kestävyys: Nankang AS-3 EV -rengas on suunniteltu erityisesti Teslan sähköautoille. Nämä Kevlar-vahvistetut renkaat ovat viritetty kestämään sähköautojen voimakkaan väännön ja äärimmäiset voimat, tarjoten samalla vertaansa vailla olevaa turvallisuutta ja suorituskykyä.
 
Kisarenkaiden huipputeknologiaa
 
AS-3 EV:ssä hyödynnetään huipputeknologiaa suoraan Nankang Motorsportin kisarenkaista. Tämä renkaissa käytetty tekniikka takaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Uuden sukupolven kumiseos yhdistettynä nanomateriaaleihin parantaa renkaan suorituskykyä entisestään. Renkaan vierintävastus on B-luokkaa ja märkäpito A-luokkaa EU:n rengasmerkintöjen mukaisesti, ja sen kulutuskestävyys ylittää jopa 40 000 kilometriä.
 
Suorituskyvyn ja tehokkuuden täydellistä optimointia
 
AS-3 EV -renkaissa äänipaineen jakautumista on simuloitu ja laskettu tarkasti akustiikkasovelluksella, mikä vähentää epämiellyttävää melua ja parantaa ajomukavuutta. Rengas on suunniteltu erityisesti vastaamaan sähköautojen tarpeita, ottaen huomioon niiden korkeamman painon verrattuna perinteisiin bensiiniautoihin. Korkealujuuksinen vyökudos lisää renkaan jäykkyyttä ja vähentää vierintävastusta, täyttäen samalla energiatehokkuusvaatimukset. Lisäksi kulutuspinnan olkapäille tehty viistokuviointi auttaa välttämään kuviolohkojen epäedullista muodonmuutosta. AS-3 EV erottuu joukosta ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta, jotka on suunniteltu erityisesti sähköajoneuvoille. Rengas optimoitu Teslaan tarkoitetuille kokoluokille ja ottamaan huomioon Teslan erityispiirteet, tarjoten näin täydellisen yhteensopivuuden ja huippusuorituskyvyn.

Lisätiedot

Rengastyyppi

Kesärengas

Ajoneuvoluokka

Renkaan leveys

255

Renkaan profiili

40

Vanteen halkaisija

Kuormitusndeksi

101

Nopeusluokka

W